Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : 83 - 43








Με το αριστερό εκανε ποδαρικό για το νεο ετος 2015 ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αφου στον αγώνα για την 13η αγωνιστική της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και εχασε απο την δυνατή ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ 83 - 43 σε ενα κατάμεστο απο θεατες γήπεδο. Μοναδικό θετικό σημείο αναφοράς για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ η επανεμφανιση του Νικου Κουγια στα γηπεδα υστερα απο τον τραυματισμό που ειχε και τον κράτησε εκτος παρκέ για αρκετο διάστημα.

Το 1ο δεκαλεπτο ξεκινησε ασχημα για το ΣΠΑΡΤΑΚΟ αφου ο ΠΗΓΑΣΟΣ με όπλο την ταχύτητα του και το καλό μακρινό του σουτ δεν άφησε περιθώρια στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να αντιδράσει με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να λήξει 24 - 7 υπερ των γηπεδούχων.

Στο ίδιο αγωνιστικό τέμπο συνεχίστηκε και το 2ο δεκαλεπτο με το ΣΠΑΡΤΑΚΟ να μην μπορεί να βρει λύσεις στο παιχνιδι του ΠΗΓΑΣΟΥ και το ημίχρονο να λήγει 46 - 17 (22 - 10 επιμέρους σκορ).

Με την έναρξη του 3ου δεκάλεπτου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έγινε ποιο ανταγωνιστικός καθώς έσφιξε περισσότερο την αμυνα του αλλα η συνεχης ευστοχία της ομάδας του ΠΗΓΑΣΟΥ απο μέση και μακρινή απόσταση δεν του επέτρεψε κατι καλυτερο με το δεκάλεπτο να ληγει 22 -16.

Το 4ο δεκαλεπτο ηταν τυπικη διαδικασία και για τις ομάδες με το ΑΣΤΡΟΣ να συνεχίζει στους ίδιους υψηλους ρυθμους και τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να μην μπορει να ακολουθήσει. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΣΤΡΟΥΣ νικητή του αγώνα με 83 - 43 ( 15 - 10, 4ο δεκαλεπτο).

Οι Φιλιππος Μανος και Παναγιωτης V Μποζιονελος ξεχωρισαν απο την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Σημειο αναφοράς και αξια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ειναι η κερκιδα του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ η οποια δινει μια πραγματικα μπασκετικη γιορτινη ατμοσφαιρα μεσα σε φιλαθλα πλαισια στα εντος εδρας παιχνιδια της ομαδας του Αστρους και αξιζει να βρει μιμητες! ! ! 


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Γκουτζιουλης (1), Καντζαβελος, Μανος (15), Σπυροπουλος (5), Σμυρναιος, Βασιλοπουλος (2), Κουγιας (5), Μποζιονελος Π. (5), Ταρλης (3), Κοζιωτης (3), Σουλτανιδης (2), Παπαηλιου (2).



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : κκ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΑΜΑΝΕΣ




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου