Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΡΟΣΤΕΡ 2014 - 2015



Το φετινό συμπλήρωμα του παζλ - ρόστερ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ έχει αρκετές και σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περίοδο 2013 - 2014.

Στην ομάδα παρέμεινε ο περσινός κορμός αποτελούμενος από τους Κώστα Κατσαρό, Θανάση Γκουτζιούλη, Νίκο Κουγιά, Μαρίνο Σπυρόπουλο, Φίλιππο Μανό, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Σπύρο Νενεκούμη, Γιάννη Σουλτανίδη, Σωτήρη Σωτηρόπουλο, Άγγελο Ταρλή, Πάνο Μποζιονέλο και Πάνο Κοζιώτη.

Στην προσπάθεια της η ομάδα να ενισχυθεί ώστε να επιτύχει κάτι καλύτερο την φετινή αγωνιστική περίοδο ήρθε σε συμφωνία με δυο πρωταθλητές της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. για την περίοδο 2013 - 2014, τον Γιάννη Καραντζούλη και τον Χρήστο Κατσώνα με την παρουσία τους να ενισχύει σημαντικά την ομάδα στην θέση των γκαρντ και των φόργουορντ αντίστοιχα. Ειδικά για την θέση των φόργουορντ ήλθε και ο Πάνος Παπαηλίου, ένας παίκτης με δύναμη και εξαιρετικά αθλητικά προσόντα. Επιπλέον, επανήλθε σε πρωταγωνιστική δράση ο Γιώργος Μποζιονέλος, ένας παίχτης με πλούσιο μπασκετικό υπόβαθρο και εμπειρίες όπου συμπληρώνει και ενισχύει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το υπάρχων δίδυμο των ψηλών της  ομάδας.  Last but not least, η ενδυνάμωση του φυτωρίου της ομάδας με την φετινή nouvelle vague να συμπληρώνεται από τους Σωτήρη Καντζάβελο, Μάριο Σμυρναίο και Θωμά Τοροφιά.

Τέλος η ομάδα ευχαριστεί για την αγωνιστική παρουσία τους την περίοδο 2013 - 2014 τους Χριστόφορο Μπούφα, Αργύρη Βαλσαμά, Δημήτρη Χρηστοπέτρο, Δημήτρη Δελή και τον άτυχο - τραυματία Χρήστο Μώρο, και τους έυχεται το καλύτερο για την συνέχεια.

Δείτε το νέο ροστερ εδώ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου