Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ! ! !








Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια… Η μπασκετική πορεία του Παναγιώτη όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε σταθερή καθώς συνέχιζε να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους και να μαζεύει ότι περιττό σκουπίδι – ριμπάουντ περιτριγύριζε μέσα στην ρακέτα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και ξεκάθαρα κανένας δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του στον τομέα αυτό. 

Ο κόουτς της ομάδας πέρσι άρχισε αμυδρά να ανησυχεί και να σκέφτεται μήπως βρέθηκε κάποιος να αντιμετωπίσει face to face τον Παναγιώτη με το νούμερο 13 στην φανέλα όπως συνέβη και με τον ίδιο πριν μερικά χρόνια... Déjà vu ή απλώς σύμπτωση? Και όμως ο πολύπειρος κόουτς από ότι θα φανεί μετά είχε πέσει διάνα στις προβλέψεις του… Πέρσι ήρθαν τα πρώτα μηνύματα ότι υπάρχει κάποια μπασκετική παρουσία που μπορεί να περιορίσει και να διακόψει τις κατά κόρον Φωτεινές παραστάσεις του Παναγιώτη... Κανείς όμως δεν ανησύχησε καθώς τα σχεδόν δυο μέτρα μπασκετικής παρουσίας του Παναγιώτη με το γρουσουζικο νούμερο 13 για τους αντιπάλους του είχε συνηθίσει διαφορετικά το μπασκετικό - προσωπικό κοινό που γέμιζε κάθε Σάββατο το γήπεδο για να τον υποστηρίξει… Και όμως αυτό που σιγοψιθυριζόταν στα μπασκετικα στέκια από τα μέσα του Φωτεινού καλοκαιριού και εδραιωνόταν στις σκέψεις του κόουτς άρχισε πια να γίνεται πραγματικότητα ...

Το Σάββατο 11/10/2014 και στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Αγίου Αδριανού ο Παναγιώτης πραγματοποίησε μια Φωτεινή εμφάνιση και βοήθησε στο μέγιστο να κερδίσει η ομάδα του. Η Φωτεινή αυτή όμως παρουσία του Παναγιώτη κάνει τους αντιπάλους του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. ακόμα ποιο προσεκτικούς απέναντι του και επιστρατεύουν ότι μέσο μπορούν. 

Για τον Νίκο Γκάλη κάποτε είχαν πει ότι μπορεί να σταματηθει μόνον αν κλειδωθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας του.. Για τον Παναγιώτη οι αντίπαλοι σκέφτηκαν κάτι πιο Φωτεινό και συνάμα, όσο οξύμωρο και να ακούγετε, όχι τόσο εύκολα ανακαλυψιμο… Το πρώτο δυνατό πλήγμα εμφανίζεται στο παιχνίδι εναντία στο Λεωνίδιο όπου ο Παναγιώτης δεν εμφανίζεται καν μπασκετικα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ είχαν βρει το κλειδί του Παναγιώτη… Ο κόουτς κάνει τα πάντα να προστατέψει τον Παναγιώτη αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά… 

Στο τελευταίο παιχνίδι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ το Σάββατο 25/10/2014 έρχεται η επίσημη επιβεβαίωση ότι πια ο Παναγιώτης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο… Η Φωτεινή αυτή πραγματικότητα είναι πια γεγονός ! ! !   
(Το παραπάνω είναι ένα άρθρο από το μέλλον).



Η ομάδα και οι παίκτες του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ εύχονται από καρδιάς στον συμπαίκτη τους Παναγιώτη Κοζιωτη Βίο Ανθόσπαρτο, να Ζήσει Ευτυχισμένος με την αγαπημένη του Φωτεινή και τον περιμένουν σύντομα κοντά τους!!!

Υ.Γ. Παναγιώτη συγγνώμη αλλά δυστυχώς το σημερινό παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις ! ! !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου