ΧΟΡΗΓΟΙ

Οι χορηγοί της ομάδας μπάσκετ Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015 είναι :

1) Η καφετέρια - μπαρ " C' Est La Vie ", γνωστή για τον καλό καφέ της, την νυχτερινή διασκέδαση και τα εκρηκτικά events που διοργανώνει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Άργους, επάνω στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, θα χορεψει μαζί με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ τους αντιπάλους του στα δικά τους μουσικά bit. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2751025140.2) Το πιο δυναμικό fitness center της Αργολίδας "Corpus Sano", φημισμένο για τις πρωτοποριακές  outdoor και indoor δραστηριότητες του, βαδίζει και φέτος μαζί με την ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την κατάκτηση της κορυφής στην Δαναού 98 στο Άργος. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2751100808.
 


3) Το κέντρο επαναγεμισης μελανιών - τόνερ "prototypo", με εξειδίκευση στο service ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανών γραφείου μαζί με το ευρύ φάσμα αναλώσιμων ειδών και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογιας, θα υποστηρίξει τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ στην πορεία προς την κορυφή. Το "prototypo" θα το βρείτε στο Άργος, Νικηταρά 3, τηλέφωνα επικοινωνίας 2751023097, www.proto-typo.com . 
4) Τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΦΑΚΛΑΡΗΣ με τεχνογνωσία και εμπειρία στα φυτώρια αμπέλου, εσπεριδοειδών, πυρηνοκάρπων και ελιάς, θα ηγηθούνν της προσπάθειας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την προώθηση των μελλοντικών του αστέρων του μέσα από τα μπασκετικά του φυτώρια. Τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΦΑΚΛΑΡΗΣ θα τα βρείτε στο Σκαφιδάκι Άργους και στο 1ο χλμ Άργους - Καρυάς με τηλέφωνο επικοινωνίας 2751063442, www.fitoria-faklaris.gr .

Επιχειρήσεις - επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμβαδίσουν μαζί με τον Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τους παραπάνω χορηγούς - συνεργάτες του στην κορυφή και στην επέκταση του αθλητικού ιδεώδες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο bcspartakos@gmail.com .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου