Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ = 76 - 55










Στην εκτος εδρας αναμετρηση της ομαδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με την ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ηττήθηκε 76 - 55 αφου δεν κατορθωσε να βρει αντιδοτο στο φαρμακερο μακρινο σουτ 3 ποντων των παικτων του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ, οι οποιοι και πετυχαν 8 ευστοχα τριποντα!

Στο πρωτο δεκαλεπτο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεκινησε μουδιασμένα σημειώνοντας μονο 6 ποντους με αποτελεσμα η ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ να παρει διαφορα 13 ποντων με την οποία και εκλεισε το δεκαλεπτο (19 - 6).

Η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ δυναμωσε την αμυνα της στο 2ο δεκαλεπτο με αποτελεσμα να συμβαδίζει με την ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ αλλα να μην καταφερνει ομως να καλυψει την διαμορφωμένη απο το 1ο δεκαλεπτο διαφορα των 13 ποντων. Το 2ο δεκαλεπτο τελικα εκλεισε 19 - 16 υπερ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ και οι δυο ομαδες πηγαν στα αποδυτηρια με τον πινακα του σκορ να γραφει 38 - 22 υπερ των γηπεδουχων.

Με την εναρξη του 2ου ημιχρονου δεν αλλαξε κατι στο ρυθμο του παιχνιδιου με την ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ να συνεχιζει να προηγείται και το δεκαλεπτο να λήγει 28 - 19 υπερ της.

Το τελευταιο δεκαλεπτο του αγωνα έμελλε να ειναι και το πιο ανταγωνιστικο για την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που φαινεται οτι αφυπνίστηκε αργα αφου το κερδισε 14 - 11, αλλα δεν ηταν αρκετο για να νικησει την αξιόλογη ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ  η οποια και τελικα κέρδισε τον αγωνα 76 - 55 και μαζι απο οτι φαίνεται και την 3η θεση που οδηγει στα play off του πρωταθληματος.

Απο τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ξεχωρισαν οι Μποζιονελος V, Κοζιωτης και Βασιλοπουλος.


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Γκουτζιουλης (1), Κατσαρος (2), Σμυρναιος, Σπυροπουλος, Καντζαβελος, Βασιλοπουλος (9), Κουγιας (5), Μποζιονελος Π (14), Ταρλης (5), Κοζιωτης (12), Σωτηροπουλος (6), Παπαηλιου (1).



Διαιτητές : κκ. Συρεγγελας, Βαρελας


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου