Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΛΑΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : 74 - 46






Έπεσε με ήττα η αγωνιστική αυλαία για την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την μπασκετικη σεζον 2014 - 2015 αφου ηττήθηκε δίκαια απο την πρωτοπόρο ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ με 74 - 46.

Πρακτικα το πρωταθλημα τελειώνει το επομενο Σαββατοκύριακο αλλα επειδη η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αντιμετωπιζει την ΑΛΚΥΟΝ, ουσιαστικα οι αγωνιστικες υποχρεωσεις τελειώσανε για φετος με την αναμετρηση με την ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ. Η μονη εκκρεμότητα που υπαρχει σχετίζεται με την τελικη καταταξη της ομαδας στην βαθμολογια αφου αναμένονται τα αποτελέσματα των αγωνων του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ για το αν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατακτήσει την 5η ή 6η θεση.

Σχετικά με τον αγωνα, η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ξεκινησε μουδιασμένα το 1ο δεκαλεπτο με αποτελεσμα ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ να το κερδισει 30 - 11 και να εχει 5 εύστοχα 3ποντα απο τα 10 συνολικά σε ολο τον αγωνα!!!

Το 2ο δεκαλεπτο ηταν πιο ισορροπημένο για την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και έκλεισε με επι μερους σκορ 15 - 12 υπερ του ΑΡΙΣΤΕΑ (σκορ ημιχρονου 45 - 23).

Με την εναρξη του 2ου ημιχρόνου και του 3ου δεκαλεπτου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεκινησε παλι νωθρά και ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ εκμεταλλευόμενος την κατασταση του αντιπαλου του καταφερε να αυξησει την διαφορα στο σκορ έχοντας 3 3ποντα σε αυτο το διαστημα και κλείνοντας το δεκαλεπτο 16 - 5.

Στο τελευταιο δεκαλεπτο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θυμηθηκε τον καλο μπασκετικο εαυτο που εχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρο, παίζοντας οργανωμένα και σφίγγοντας την αμυνα του κατορθωσε να κερδισει το 4ο δεκαλεπτο 13 - 18, αφηνοντας ετσι παρα την δικαια ηττα του απο την ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ μια νότα αισιοδοξίας σχετικά με το μπασκετικο του μελλον.

Εκτος της αποδοσης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο τελευταιο δεκαλεπτο, στα θετικα συγκαταλέγονται η επανεμφανιση στα παρκε υστερα απο μια μακρα περιοδο απουσιας των Κοζιωτη και Μανου καθως και η σταθερη ανοδο στην αποδοση του Βασιλοπουλου στα τελευταια παιχνιδια.

Απο την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ξεχωρισαν οι συνονοματοι Μποζιονελος Παναγιωτης και Βασιλοπουλος Παναγιωτης με 14 ποντους αντιστοιχα.


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Γκουτζιουλης, Κατσαρος, Μανος, Σμυρναιος (2), Καντζαβελος, Βασιλοπουλος (14), Κουγιας (6), Μποζιονελος Π. (14), Ταρλης (5), Κοζιωτης (5), Σουλτανιδης. 


Διαιτητες: κκ. ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ
 





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου