Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ : 56 - 39







Αν και το βλέμμα ολης της φίλαθλης και μη Ελλάδας ειναι στραμμένο στις εκλογές για την ανάδειξη της νεας κυβέρνησης, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μεσω της αποδοσης του καταφερε να παρει την αγωνιστική αυτοδυναμία για την 16η αγωνιστική της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κερδίζοντας τον ΑΤΛΑ Νεας Κιου για δευτερη φορα φετος σχετικα ανετα 56 - 39.

Αν και η ομαδα ειχε σημαντικές απώλειες αφου ελειπε το 60% της αρχικης πενταδας της φετινης περιοδου κατορθωσε να αναπληρωσει το κενο τους και να εκλεξει κυβερνηση με τον Παναγιωτη Βασιλοπουλο οποιος δεν "κάηκε" στο σκορ και σταματησε στους 29 ποντους.

Το 1ο δεκαλεπτο ξεκινησε μεν με τον ΑΤΛΑ να ανοιγει το σκορ αλλα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατόρθωσε να επιβάλει τον ρυθμο του και να τελειωσει το δεκάλεπτο υπερ του με 13 - 9.

Στο 2ο δεκαλεπτο η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συνεχισε την καλη αποδοση της διευρύνοντας την διαφορα στο σκορ με αποτέλεσμα οι δυο ομαδες να πανε στα αποδυτήρια με σκορ 27 - 17 υπερ των γηπεδούχων (2ο δεκάλεπτο 14 - 8).

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν εφερε σημαντικές αλλαγές στην αποδοση των δυο ομαδων ούτε και σε αυτή του Βασιλόπουλου ο οποιος σκόραρε 12 ποντους σε αυτο το διαστημα και επαιζε επιθετικά σχεδον μονος του την ομαδα του ΑΤΛΑ με αποτελεσμα το δεκαλεπτο να λήξει υπερ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ 17 - 12.

Το τελευταιο δεκαλεπτο ηταν τυπική διαδικασία και για τις 2 ομαδες με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να το κερδίζει και αυτο με 12 - 10, και τον πίνακα του σκορ να γράφει με το τελικο σφυριγμα των διαιτητών 56 - 39.

Οπως γράφτηκε και παραπάνω πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ηταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χωρις να υστερησει κανενας απο τους υπολοιπους παιχτες του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που αγωνιστηκαν.

Η νικη αυτη της ομαδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αφιερωνεται στους αποντες Φιλιππα Μανο και Παναγιωτη Κοζιωτη οπως και στον Σωτηροπουλο junior!

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Γκουτζιουλης, Κατσαρος (1), Σμυρναιος, Καντζαβελος, Βασιλοπουλος (29), Κουγιας (8), Μποζιονελος Π (7), Ταρλης (7), Σουλτανιδης (2), Σωτηροπουλος (4), Παπαηλιου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : κκ Βαρελας, Στρουμπος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου