Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΗΤΤΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ : 38 - 73





Για το αναβληθεν παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιμετώπισε ξανά μεσα σε διαστημα 3 ημερων τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΣΤΡΟΥΣ.

Οι δυο ομαδες χωρις να μπορουν να αλλάξουν πολλά αγωνιστικα πραγματα και σε ενα παγωμενο και αδειο σταδιο Αργους λογω του πολικου ψυχους αλλα και της παραμονης της γιορτης των Φώτων αναμετρήθηκαν με τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΣΤΡΟΥΣ να κερδίζει και αυτο το παιχνιδι με σκορ 73 - 38.

Σε σχεση με το παιχνιδι του Σαββατου στο Αστρος ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπηκε καλυτερα στο γηπεδο στο 1ο δεκαλεπτο και κοντραρε τον ΠΗΓΑΣΟ σε μεγαλο βαθμο με το σκορ να ληγει 17 - 15 υπερ της ομαδας του Αστρους.

Με την εναρξη του 2ου δεκαλεπτου ο ΠΗΓΑΣΟΣ έσφιξε την αμυνα του και στηριζόμενος στα λαθη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ καταφερε με οπλο τον αιφνιδιασμό να κλεισει την αναπαυλα με το υπερ του σκορ 43 - 27 (2ο δεκαλεπτο 12 - 26).

Στο ιδιο ρυθμο με το 2ο δεκαλεπτο κυλισαν και το 3ο και 4ο δεκαλεπτο της αναμετρησης οπου ο ΠΗΓΑΣΟΣ κατορθωσε να κερδισει με 4 - 16 και 7 - 14 αντιστοιχα και να παρει τον αγωνα με το τελικο σκορ 73 - 38.

Απο τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ξεχώρισε ο Γκουτζιουλης με 10 ποντους.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Γκουτζιουλης (10), Κατσαρος, Σμυρναιος, Τοροφιας, Καντζαβελος, Βασιλοπουλος (7), Κουγιας (5), Μποζιονελος Π. (3), Ταρλης (2), Κοζιωτης (4), Σωτηροπουλος (4), Παπαηλιου (4).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : κ.κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου