Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

18/10/2014 : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (17:00)

 
Ύστερα από τη νικηφόρα έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα Αγίου Αδριανού στο Άργος (74-67), ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. ταξιδεύει νοτιότερα στην Πελοπόννησο στην περιοχή που φημίζεται παγκοσμίως για ενα ειδος μελιτζάνας την τσακώνικη, το Λεωνίδιο, για να αντιμετωπίσει την τοπική και ομώνυμη ομάδα.

Η σύντομη και πρόσφατη προϊστορία των 2 ομάδων γέρνει την πλάστιγγα προς την ομάδα του Λεωνιδίου οπου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 κέρδισε και τα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο Άργος το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με το Λεωνίδιο να παίρνει την νίκη προς το τέλος με 59-48. Στον αγώνα του δευτέρου γύρου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την εμφάνιση του δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και έχασε 64-46. Φέτος με τις δυο ομάδες να ξεκινάνε αντίθετα το πρωτάθλημα, ο σκοπός και για τους δυο μπασκετικους μονομάχους είναι ίδιος και κοινός: η ΝΙΚΗ. Το μεν Λεωνίδιο για να ισοφαρίσει την ήττα του από τον Αριστέα στο Άργος και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για να κάνει το απολυτό στις νίκες του στο πρωτάθλημα αλλά και να ξεπεράσει ανώδυνα και στο μέγιστο θετικό βαθμό μια από τις ποιο δύσκολες αποστολές εκτός έδρας.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 17:00 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Κοκκορης.


2 σχόλια:

  1. Δεν έχει ρεπορτάζ? Μας έπεσε βαριά η τσακώνικη....μελιτζάνα? Ξεχάσαμε το σπαθί μας στο Άργος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε φιλε, αρχικα σου ζηταμε συγγνωμη για την καθυστερηση αναρτησης του ρεπορταζ του αγωνα μας με την ομαδα του Λεωνιδιου. Ειναι ενα γεγονος που μειωνει την προσπαθεια της ομαδας μας να διαφοροποιηθει. Ευχαριστουμε για την επισημανση και πραγματικα θα θελαμε ολοι να σε γνωρισουμε σε μια απο τις προπονησεις της ομαδας ή για ενα καφε στον υποστηρικτη της ομαδας την καφετερια - μπαρ C' Est La Vie. Σχετικα με το αν επεσε βαρια η διασημη ανα τον κοσμο τσακωνικη μελιτζανα μπορουμε να σου πουμε πως οχι δεν μας επηρεασε και θα σου συνιστουσαμε να την δοκιμαζες και εσυ στο πανεμορφο Λεωνιδιο ΑΝ δεν το εχεις ηδη κανει.

    Τελος, θα σε παρακαλουσα την επομενη φορα να μην κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια καθως η τεχνολογια εχει προχωρησει και η ομαδα εχει ηδη την ip address του υπολογιστη σου οποτε ειναι θεμα χρονου να αναρτηθει και επισημως το ονομα σου.

    Ευχαριστουμε και παλι για τα θετικα σχολια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή