Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ : 73 - 67







Πριν το παιχνιδι με το ΛΕΩΝΙΔΙΟ ολοι οι οιωνοι νικης ηταν εναντια στο ΣΠΑΡΤΑΚΟ καθως η ομαδα ηταν αποδεκατισμενη απο απουσιες και τραυματισμους (Κουγιας, Βασιλοπουλος, Σωτηροπουλος, Καραντζουλης, Μποζιονελος Γ.). Αυτους τους αρνητικους οιωνους ομως καταφερε να διαψευσει η παλια φρουρα της ομαδας με μπροσταρηδες τον αρχηγο Μανο, τους διδυμους πυργους Μποζιονελο Π. - Κοζιωτη και τον πρωτο σκορερ της ομαδας στα τελευταια παιχνιδια Σπυροπουλο συνεπικουρουμενοι και απο τους υπολοιπους παικτες του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ καταφεραν να πετυχουν μια μεγαλη νικη απεναντι στην ομαδα του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ με 73 - 67.
 
Σε αυτο τον αγωνα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταφερε να παιξει πραγματικα ως ΟΜΑΔΑ και με οπλο του την δυνατη ΑΜΥΝΑ να πετυχει μια νικη που του ανεβαζει την ψυχολογια για το επομενο παιχνιδι με το ΚΙΒΕΡΙ στις 27/12/2014 για την αναβληθεισα 1η αγωνιστικη του πρωταθληματος.

Το πρωτο δεκαλεπτο ξεκινησε με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να μπαίνει δυνατα στον αγωνα και να καταφέρνει να κλείσει το δεκαλεπτο 17 - 14 με τον Κοζιωτη να ηγείται της προσπάθειας της ομαδας με 11 ποντους.

Το 2ο δεκαλεπτο αρχισε να φερνει στις μνήμες το παιχνιδι του πρωτου γυρου με το ΛΕΩΝΙΔΙΟ να επιβαλει εναν γρηγορο ρυθμο και να κερδίζει το δεκαλεπτο 18 - 12 (ημιχρονο 29 - 32).

Στο 3ο δεκαλεπτο η διαφορα υπερ του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ έφτασε και τους 12 ποντους αλλα με αντεπίθεση διαρκείας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με μπροστάρηδες τον αρχηγο και τους δίδυμους πυργους του καταφερε να ισοφαρισει την διαφορα και να παει στο 4ο δεκαλεπτο ξεκινώντας απο την αρχη (50 - 50 σκορ αγωνα, 21 - 18 σκορ 3ου δεκαλεπτου). 

Τα τελευταια 10 λεπτα του αγωνα ηταν ενα συνεχές ντέρμπι με το ΣΠΑΡΤΑΚΟ να εχει μια βραχεία κεφαλή στο σκορ την οποια και κρατησε με σημαντικά καλάθια των Παναγιωτη Μποζιονελου και Μαρινου Σπυροπουλου εως το τελος του αγωνα παρα τις προσπάθειες του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ να αντιστρέψουν την κατασταση (73 - 67 τελικο σκορ, 23 - 17 δεκαλεπτο). 

Η νικη αυτη αφιερώνεται στους τραυματίες της ομαδας Νικο Κουγια και Παναγιωτη Βασιλοπουλο με ευχες για γρηγορη ανάρρωση και επιστροφή στα παρκε.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος): Κατσαρος, Σπυροπουλος (13), Γκουτζιουλης (6), Μανος (16), Τοροφιας, Σμυρναιος, Καντζαβελος, Παπαηλιου (2), Σουλτανιδης, Κοζιωτης (17), Μποζιονελος Π. (17), Ταρλης (2).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : κ.κ. ΤΣΙΡΑΜΑΝΕΣ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου