Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΙΒΕΡΙ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : 53-57








Αν και η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυτο για μπάσκετ λόγω των γιορταστικών χριστουγεννιάτικων ήμερων, διεξήχθη το Σάββατο 27/12/2014 η αναβληθείσα 1η αγωνιστικη για το πρωταθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. και τα τελευταία παιχνίδια για το 2014. 

Στο γηπεδο της Νεας Κιου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιμετωπισε το ΚΙΒΕΡΙ το οποιο και κερδισε 57 - 53 με το ίδιο αγωνιστικό νόμισμα που έχασε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου και κατάφερε να κλείσει το 2014 νικηφόρα αλλά και να υπερκαλύψει την διαφορα της εντος εδρας ήττας του απο το ΚΙΒΕΡΙ !!!

Το παιχνιδι ξεκινησε νωθρά λογω των ημερων και για τις δυο ομαδες αλλα το ΚΙΒΕΡΙ καταφερε να παρει ενα βραχύ προβάδισμα απο το πρωτο δεκαλεπτο το οποιο δεν μπορουσε να καλυψει οσο και αν προσπαθουσε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εως και το 4ο δεκαλεπτο. Η μεγιστη διαφορα υπερ του ΚΙΒΕΡΙΟΥ έφτασε και τους 13 πόντους και το φάσμα της δευτερης ηττας για την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ απο το ΚΙΒΕΡΙ ηταν προ των πυλων...

Στο 4ο δεκαλεπτο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αρχισε να ροκανίζει την διαφορά - ισως και τους κουραμπιεδες - και 2.30λεπτα πριν το τελος του δεκαλεπτου και του παιχνιδιου κατάφερε να προσπεράσει στο σκορ το ΚΙΒΕΡΙ και να κανει την ανατροπη στο παιχνιδι την οποια και κρατησε εως και το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών του αγώνα το οποιο και έδωσε στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ την εκτος εδρας νικη με 57 - 53. 

Deja Vu θα λεγαμε...

Αγωνιστικα το παιχνιδι ηταν πιστη αντιγραφη του πρωτου αγωνα μεταξυ των δυο ομαδων - με αντιστροφους πρωταγωνιστες ομως - οπου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ηταν μπροστα στο σκορ για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα και τελικα εχασε στα τελευταια λεπτα 43 - 44.


Χωρίς να υστερήσει κανένας απο τους παικτες του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανεδείχθη ο Παναγιωτης V Μποζιονελος με 21 ποντους ο οποιος και βοηθησε στο μεγιστο την ομαδα να κλεισει αγωνιστικα το 2014 με τον ιδανικοτερο τροπο, την νικη και την υπερκαλυψη της διαφορας της ηττας του πρωτου αγωνα.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Κατσαρος, Γκουτζιουλης, Βασιλοπουλος, Σπυροπουλος, Μανος, Καραντζουλης, Σμυρναιος, Κατζαβελος, Παπαηλιου, Π Μποζιονελος, Κοζιωτης.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: κ.κ. ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ, ΤΣΙΡΑΜΑΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου