Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

06/12/2014, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΚΙΒΕΡΙ (18:00)




Υστερα απο μια εβδομαδα θετικης αγωνιστικης απραξιας εξαιτιας του μηδενισμου της ΑΛΚΥΩΝ απο το πρωταθλημα και των ακουραστων 2 ποντων, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επανερχεται στο αγωνιστικο προσκηνιο υποδεχομενος την ομαδα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ στο Αργος στις 6 το απογευμα.

Το παιχνιδι ανοιγει την αυλαια του 2ου γυρου των αγωνιστικων υποχρεωσεων για τις δυο ομαδες που ερχονται αντιμετωπες για πρωτη φορα φετος στο πρωταθλημα εξαιτιας της αναβολης της 1ης αγωνιστικης (θα διεξαχθει στις 27/12/2014).

Και για τις δυο ομαδες ειναι αυτοσκοπος πια η νικη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογια του πρωταθληματος οπου και ισοβαθμουν μαζι και με τον ΤΥΡΟ με 10 βαθμους με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ομως να εχει εναν αγωνα λιγοτερο.

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ παραμενει μια ανταγωνιστικη και εμπειρη ομαδα η οποια αν και φαινομενικα αποδυναμώθηκε σε σχεση με περσυ στην γραμμη των ψηλων της, ενισχυθηκε ομως με παικτες πρωτης γραμμης οπως τον Χριστοφορο Μπουφα ο οποιος μαζι με τον Αργυρη Βαλσαμα αγωνιστηκαν περσυ με την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Αλλαγές υπηρξαν και στο τεχνικο επιτελειο της ομαδας οπου ενας έμπειρος γνώστης του τοπικου μπασκετ ο Παρις Λυριτης ανελαβε την καθοδήγηση της ομαδας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευελπιστεί να επιβάλει το παιχνίδι του απο το ξεκινημα του αγωνα ετσι ωστε με νικη του και σε συνδυασμό με νικη του ΑΤΛΑ εναντιον του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ να αναριχηθει στις μεσαιες θεσεις της βαθμολογιας και να αντιμετωπισει με διαφορετικη ψυχολογια την ΔΟΞΑ την επομενη αγωνιστικη του πρωταθληματος.

Το παιχνίδι ειναι προγραμματισμενο να ξεκινησει στις 18:00 (06/12/2014) στο κλειστο γηπεδο του Αργους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου