Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ONE ΜΑ(ρι)Ν(ος) SHOW, ΑΤΛΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 60-68






Ύστερα από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα η ελλιπής και πάλι ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΤΛΑ στο γήπεδο της Νέας Κιου με 68 - 60.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μαρίνος Σπυρόπουλος ο οποίος σκόραρε με κάθε τρόπο σταματώντας στους 19 πόντους συνεπικουρούμενος απο τον Παναγιώτη Κοζιωτη με 16 και τον Νίκο Κουγια με 12 πόντους αντίστοιχα, χωρις να υστερήσει κανενας απο του υπόλοιπους παίκτες της ομαδας.

Το πρωτο δεκαλεπτο ξεκινησε δυναμικά για το ΣΠΑΡΤΑΚΟ ο οποιος βασιζόμενος στο γρηγορο παιχνιδι του πηρε το προβάδισμα το οποιο ομως δεν κατόρθωσε να διατηρήσει για πολυ καθως ο ΑΤΛΑΣ ανταπέδωσε με το ίδιο στυλ παχνιδιου με αποτελεσμα να λήξει το δεκαλεπτο 18 - 15 υπερ του γηπεδούχου.

Το δευτερο δεκαλεπτο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρωτο, με τις δυο ομαδες να συμβαδίζουν στο σκορ με αποτελεσμα το ημιχρονο να λήγει με 31 - 28 υπερ του ΑΤΛΑ (2ο δεκαλεπτο 13 - 13).

Υστερα απο την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπηκε πιο δυναμικα και κατορθωσε να κερδίσει το 3ο δεκάλεπτο με 17 - 19 και να μειώσει την διαφορά του απο τον ΑΤΛΑ στο πόντο (48 - 47).

Στο τελευταιο δεκαλεπτο γυρνώντας την αμυνα του σε ζωνη ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατορθωσε να εγκλωβίσει τον ΑΤΛΑ και σε συνδυασμό με τον επιθετικο οίστρο του Κοζιωτη οπου και σημείωσε σχεδον τους μισους ποντους της ομαδας σε αυτη την περίοδο (9 απο τους 21), πετυχε την δευτερη νικη του στο πρωταθλημα κερδίζοντας την ομαδα του ΑΤΛΑ με 68 - 60 (12 - 21, 4ο δεκαλεπτο).

 Η νικη αυτη αφιερώνεται στον εορταζοντα αρχηγό της ομαδας Φίλιππα Μανο και στον τραυματια Θανο Γκουτζιουλη με ευχες για γρηγορη επανοδο στους αθλητικους χωρους.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Κατσαρος (3), Βασιλοπουλος (3), Κουγιας (12), Μανος (5), Τοροφιας, Καντζαβελος, Παπαηλιου, Κοζιωτης (16), Σπυροπουλος (19), Σωτηροπουλος, Π.Μποζιονελος (7), Ταρλης (3).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : κ.κ.ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ, ΤΣΙΡΑΜΑΝΕΣ


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου