Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ, 62-39









Αλλο ενα παιχνδι για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ με αρκετες και σημαντικες απωλειες ηταν το τοπικο ντέρμπι του Αργους απεναντι στην ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ απο την οποια και εχασε τελικα 62 - 39, σε ενα σχεδον καταμεστο γηπεδο.

Το πρωτο δεκαλεπτο ξεκινησε με την ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ να μπαινει δυναμικα και να επιβαλλει ενα γρηγορο ρυθμο βασιζομενη στα ευκολα λαθη της ομαδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αλλα και στο καλο της σουτ απο μακρυα, με αποτελεσμα να προηγηθει με 17 - 10.

Και ενω αναμενόταν η αντιδραση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο 2ο δεκαλεπτο αυτή δεν ηρθε ποτε με συνεπεια ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ να κερδισει και αυτο 14 - 6 και να κλεισει το ημιχρονο προηγουμενος 31 - 16, εχοντας χτισει μια διαφορα ασφαλειας 15 ποντων.

Μετα την αναπαυλα του ημιχρονου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπηκε δυναμικα και προσπαθησε να επανελθει στο παιχνιδι. Η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης ομως αλλα και τα ευκολα λαθη για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ δεν του επετρεψαν να μειωσει σημαντικα την διαφορα, με αποτελεσμα να κερδισει το 3ο δεκαλεπτο με το επι μερους σκορ 13 - 12 (29 - 43).

Στο τελευταιο δεκαλεπτο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχισε να μην εχει την αυτοσυγκεντρωση του στο παιχνιδι το οποιο και εκμεταλευθηκε ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ με συνεπεια να αυξησει την ψαλιδα της διαφορας μεταξυ των δυο ομαδων και να ληξει το παιχνιδι με το υπερ του σκορ 62 - 39 (10 - 19 δεκαλεπτο για τον ΑΡΙΣΤΕΑ).

Καλυτεροι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ οι Μαρινος Σπυροπουλος και Παναγιωτης Κοζιωτης με 11 και 9 ποντους αντιστοιχα.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος): Γκουτζιουλης, Τοροφιας, Σμυρναιος, Σπυροπουλος (11), Κατσαρος (2), Βασιλοπουλος (4), Κουγιας (4), Μποζιονελος Π. (5), Ταρλης (1), Κοζιωτης (9), Σωτηροπουλος (3), Καντζαβελος.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: κ.κ.ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ, ΒΑΡΕΛΑΣ



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου