Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ : 53-70



Η ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας από τις ομάδες του Λεωνιδίου και του Τυρού αντίστοιχα, όπου έπαιξε και στα δυο παιχνίδια χωρίς 4 σημαντικούς παίχτες της (Καραντζουλη, Κοζιωτη, Γ.Μποζιονελο, Κατσαρο). Στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευτύχησε ύστερα από την πρώτη αγωνιστική να παίξει πλήρης και στην έδρα του.

Το πρωτο δεκαλεπτο ξεκινησε με την ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ να τρεχει στον αιφνιδιασμο εκμεταλλευόμενη το μουδιασμένο ξεκίνημα του ΣΠΑΡΤΆΚΟΥ ο οποιος αν και προσπαθησε να αντιδρασει το μονο που πετυχε ηταν να κλεισει το πρωτο δεκαλεπτο πισω στο σκορ με 5 ποντους (13-18).

Στο δευτερο δεκαλεπτο η ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ βασιζομενη στον αιφνιδιασμο ανεβασε την διαφορα οπου εφτασε και τους οκτω ποντους. Καπου εκει ομως ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντεδρασε και με αιχμες του δορατος του το διδυμο  Μαρινου Σπυροπουλου - Γιαννη Καραντζουλη συνεπικουρουμενο απο τους ψηλους της ομαδας, κατορθωσε να προσπερασει τον ΑΡΓΟΛΙΚΟ και να προηγηθει μεχρι και 6 ποντους πριν την ληξη του ημιχρονου. Στο σημειο αυτο ομως η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ εχασε την αυτοσυγκεντρωση της την οποια εκμεταλευτηκε ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ και κατορθωσε να ισοφαρισει με την ληξη του ημιχρονου σε 36 - 36 (2ο δεκαλεπτο 23 - 18 υπερ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ).

Το 3ο δεκαλεπτο ξεκινησε οπως εληξε το ημιχρονο δηλαδη με ενα παιχνιδι που ειχε γινει πια ντερμπυ και οπου ενω ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ εδειχνε να το ελεγχει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ακολουθουσε και δεν τον αφηνε να ξεφυγει με αποτελεσμα το 3ο δεκαλεπτο να ληγει με τον ΑΡΓΟΛΙΚΟ να εχει βραχεια κεφαλη με 3 ποντους (10-13 επι μερους σκορ).

Στο τελευταιο δεκαλεπτο και οι δυο ομαδες μπηκαν αποφασισμενες να τα παιξουν ολα για ολα για την νικη και αυτο προμηνυαν τα πρωτα λεπτα του οπου οι δυο ομαδες ηταν πολυ κοντα με τον ΑΡΓΟΛΙΚΟ να κραταει την διαφορα υπερ του με δυσκολια. Στο τελευταιο πενταλεπτο ομως ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εχασε την αυτοσυγκεντρωση του συν το γεγονος οτι επαιζε με εναν παικτη λιγοτερο λογω του τραυματισμου του Θαναση Γκουτζιουλη, με συνεπεια η ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ να διευρυνει την διαφορα υπερ της η οποια και δεν ψαλιδιστηκε μεχρι το τελος του αγωνα απο τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ με αποτελεσμα το παιχνιδι να ληξει 70 - 53 υπερ της ομαδας του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ.

Αυτη ηταν η 3η συνεχομενη ηττα για την ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ απο την οποια το σημαντικο οφελος της ηταν η αντιδραση της ομαδας απεναντι σε εναν δυνατο αντιπαλο και επιπλεον το γεγονος οτι πληρης αγωνιστικα εχει αρκετες αγωνιστικες προοπτικες για την συνεχεια. Το μελανο σημειο του αγωνα ειναι ο τραυματισμος του Γκουτζιουλη που πιθανον θα τον κρατησει εκτος ομαδας για εναν μηνα.

Τη επομενη αγωνιστικη (15/11/2014) ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιμετωπιζει εκτος εδρας στο γηπεδο της Νεας Κιου την ομαδα του ΑΤΛΑ στις 17:00.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος) : Καραντζουλης, Γκουτζιουλης, Κουγιας, Μανος, Σπυροπουλος, Τοροφιας, Σμυρναιος, Κοζιωτης, Σωτηροπουλος, Ταρλης, Π.Μποζιονελος, Γ.Μποζιονελος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Βαρελας, Αγγελαινας





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου