Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

22/11/2014, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΕΑΣ (18:00)







Εφτασε η ωρα (18:00) και η 8η αγωνιστικη (22/11/2014) για το τοπικο ντερμπυ του Αργους αναμεσα στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τον ΑΡΙΣΤΕΑ. Οι δυο ομαδες μεχρι και την 7η αγωνιστικη εχουν αντιθετη διαδρομη στο πρωταθλημα με τον ΑΡΙΣΤΕΑ να οδηγει φετος την κουρσα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. και να κρυφοκοιτα μια απο τις 3 θεσεις που οδηγουν στα μπαραζ για την ανοδο με μονο μια ηττα εως τωρα απεναντι στον ΠΗΓΑΣΟ ΑΣΤΡΟΥΣ και εχοντας ήδη κερδισει ενα απο τα αποκαλουμενα φαβορι για τα μπαραζ, την ομαδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ με την οποια και συγκατοικεί στην πρωτη θεση.

Η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ξεκινησε δυνατα το πρωταθλημα κερδιζοντας την ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ αλλα παιζοντας με αρκετα σημαντικες απουσιες στα επομενα 3 παιχνιδια (ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΤΥΡΟΣ, ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ) δεν μπορεσε να αποσπασει καποιο θετικο αποτελσμα. Ο στοχος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ειναι να συνεχισει το σερι των καλων του εμφανισεων που ξεκινησαν απεναντι στον ΑΡΓΟΛΙΚΟ παρα την ηττα και συνεχιστηκαν με την εκτος εδρας νικη τους απεναντι στην ομαδα του ΑΤΛΑ την προηγουμενη 7η αγωνιστικη και να τριπλασιασει τις νικες του στο πρωταθλημα κερδιζοντας το τοπικο ντερμπυ του Αργους και τον ΑΡΙΣΤΕΑ.

Η περσινη αγωνιστικη περιοδος ανεδειξε και στα δυο παιχνιδια νικητη την ομαδα του ΑΡΙΣΤΕΑ με 74 - 54 και 79 - 66 για τον 1ο και 2ο γυρο αντιστοιχα.

Το παιχνιδι ειναι προγραμματισμενο να ξεκινησει το Σαββατο 22/11/2014 στις 18:00 στο γηπεδο του Αργους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου