Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

08/11/2014, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ (20:00)



Ύστερα από ένα μήνα αγώνων μακριά από την έδρα του, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιστρέφει αυτή την αγωνιστική 08/11/2014 στο γήπεδο του Άργους όπου αντιμετωπίζει μια από τις πρωτοπόρους ομάδες του πρωταθλήματος στις 20:00, την ομάδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ.

Η ομάδα του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. με μια ήττα η οποία και προήλθε από τον ΑΡΙΣΤΕΑ την προηγούμενη αγωνιστική, με το στόχο της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο να είναι οι πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Στο ροστερ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ συμπεριλαμβάνονται και δυο παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, τον Λάμπη Καρκαγκελη και τον Νίκο Σμυρνιωτακη, με τον πρώτο να αποτελεί σημαντική και αναποσπαστη μοναδα της ομαδας για αρκετά χρόνια. 

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ύστερα από δυο ανεπιτυχή αγωνιστικά αποτελέσματα με τις ομάδες του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ και του ΤΥΡΟΥ στο Λεωνίδιο επιστρέφει στο γήπεδο του όπου ευελπιστεί να είναι αγωνιστικα πλήρης ύστερα από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ενάντια στη ΔΟΞΑ.

Και οι δυο ομάδες στοχεύουν στην νίκη όπου ο μεν ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ελπίζει να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να αναρριχηθεί στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.   

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 08/11/2014 στις 20:00 στο γήπεδο του Άργους.

Διαιτητές : κ.κ.Βαρελάς, Αγγελαινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου