Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ, ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : 68 - 53


Μετά την νίκη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. επί της ΔΟΞΑΣ, η ομάδα μας προσγειώθηκε ανώμαλα την 3η αγωνιστική χανονοντας από την ομάδα του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ δίκαια 68 - 53. 

Η ομάδα παρατάχθηκε δυστυχώς με πολλές απουσίες όπως του Παναγιώτη Κοζιώτη και Σωτήρη Σωτηρόπουλου στους ψηλούς και του MVP της 2ης αγωνιστικής Γιάννη Καραντζούλη στα γκαρντ, οι οποίες και του στοίχισαν μια πιθανή νίκη σύμφωνα με την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την ΔΟΞΑ. Σε αυτές τις απουσίες προστίθεται και αυτή του Κώστα Κατσαρού που δεν έχει ακόμα αναρρώσει από τον τραυματισμό του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεκίνησε νωθρά στο 1ο δεκάλεπτο όπου και έληξε με 21 - 14 υπέρ του Λεωνιδίου αφού δεν βρισκόταν αντίδοτο στο γρήγορο παιχνίδι της τοπικής ομάδας. Οι προσπάθειες του προπονητή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ να αφυπνίσει του παίκτες έφερε αποτέλεσμα στο 2ο δεκάλεπτο όπου και η ομάδα αντέδρασε με το δεκάλεπτο να λήγει με 8 - 12 υπέρ της και να υπολείπεται του Λεωνιδίου 3 πόντους στο ημίχρονο ( 29 - 26).

Η αντίδραση της ομάδας στο 2ο δεκάλεπτο δεν συνεχίστηκε με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου όπου το Λεωνίδιο συνέχισε το γρήγορο παιχνίδι και με συνεχόμενα τρίποντα - κάτι που έλειψε στο ΣΠΑΡΤΑΚΟ - κατόρθωσε να προηγηθεί με 48 - 37 στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα πάλεψε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε με το τελικό σφύριγμα των διαιτητών να βρίσκει δίκαιο νικητή την ομάδα του Λεωνιδίου με 68 - 53.



ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος): Βασιλοπουλος, Γκουτζιουλης, Κουγιας, Σπυροπουλος, Μανος, Καντζαβελος, Σμυρναιος, Παπαηλιου, Σουλανιδης, Π.Μποζιονελος, Γ.Μποζιονελος, Ταρλης.

Διαιτητές: Κοκκορης, Φιλιπακοπουλος




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου