Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΥΧΙΑ..., ΔΟΞΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ : 64 - 59





Αν και κατεβηκε με αρκετες και σημαντικες απουσιες σε σχεση με το παιχνιδι του 1ου γυρου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παλεψε εναντια στη ΔΟΞΑ και παρουσιασε ενα τελείως διαφορετικο αγωνιστικο προσωπο που του έλειψε δυστυχώς στο παιχνιδι με το ΚΙΒΕΡΙ. Ετσι η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αν και ελλιπής καταφερε να κανει τον αγωνα ντερμπι και θα μπορουσε ακομα και να το παρει αν ηταν πιο συγκεντρωμένος στις κρίσιμες στιγμες και δεν έχανε αρκετα ριμπαουντ.

Μελανο σημειο του αγωνα ο τραυματισμος στον ωμο του Παναγιωτη Βασιλοπουλου στο τελος του τελευταιου δεκαλεπτου που θα τον κρατησει εκτος αγωνιστικων υποχρεωσεων για τουλαχιστον 10 μερες. Παναγιωτη περαστικα και γρηγορη επιστροφη στα παρκε!

Το παιχνιδι ξεκινησε νευρικα και για τις δυο ομαδες καθως το πρωτο καλαθι σημειωθηκε μετα απο 3 λεπτα αγωνα. Στο υπολοιπο 1ο δεκαλεπτο οι δυο ομαδες συμβάδιζαν στο σκορ με αποτελεσμα να ληξει με την ΔΟΞΑ να εχει βραχεία κεφαλη με εναν ποντο, 11 - 10.

Στο δευτερο δεκαλεπτο η ΔΟΞΑ μπηκε πιο δυνατα, εκμεταλευθηκε καποιες στιγμές αδράνειας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με αποτελεσμα να ληξει το ημιχρονο 27 - 21 για τους γηπεδουχους (16 - 11 επι μερους σκορ).

Το 3ο δεκαλεπτο ξεκινησε αρνητικα για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ αφου η ΔΟΞΑ κατορθωσε να εχει μια διαφορα ασφαλείας που εφτασε και τους 10 ποντους. Με ηγετη ομως τον αρχηγο του Φίλιππα Μανο, ο οποιος σημείωσε 8 ποντους σε αυτη την χρονικη περιοδο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατορθωσε με αντεπιθεση διαρκειας να κερδισει το 3ο δεκαλεπτο 18 - 16 και να μειωσει το σκορ 45 - 39.

Στο τελευταιο δεκαλεπτο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχιζε να ειναι κοντα στο σκορ αλλα καποια λαθη καθως και η αποβολη με πεντε φαουλ των Κωστα Κατσαρου και Μαρινου Σπυροπουλου (πρωτου σκορερ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και του αγωνα μαζι με τον Μπαλασκα Ευ.), ειχαν ως αποτελεσμα η ΔΟΞΑ να κερδισει τελικα το παιχνιδι με 64 - 59 (4ο δεκαλεπτο 21 - 20 για την ΔΟΞΑ).

Κορυφαιοι για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ οι Μαρινος Σπυροπουλος, Παναγιωτης Κοζιωτης και Φιλιππας Μανος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΑΨΟΓΗ διαιτησια των κ.κ.Ριζου, Βαρελα, ενα επιπεδο διαιτησιας που εχει λειψει στο φετινο πρωταθλημα.


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος): Καντζαβελος, Τοροφιας, Σμυρναιος, Σπυροπουλος (16), Κατσαρος (2), Βασιλοπουλος (2), Σουλτανιδης, Μποζιονελος Π. (8), Ταρλης (4), Κοζιωτης (14), Μανος (13), Παπαηλιου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: κ.κ.ΡΙΖΟΣ, ΒΑΡΕΛΑΣ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου