Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΜΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΚΙΒΕΡΙ : 43 - 44




Τελικα οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα ή για να ειμαστε πιο σχετικοί με τις χρονικές διαστάσεις ενος αγώνα μπασκετ, οσα δεν γινονται σε 39 λεπτα αγωνα γινονται σε 1 και ειδικα στο τελευταιο αν εισαι απροσεκτος στην υπολοιπη διάρκεια του παιχνιδιού... Ετσι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αν και ειχε συνεχεια ενα προβαδισμα 2 με 3 ποντους στη μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου με το ΚΙΒΕΡΙ, στα τελευταια δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφερε να χασει. Βεβαια η ήττα δεν ηλθε ως δια μαγειας στο τελευταιο λεπτο αλλα κυριως εξαιτιας της κακιστης βραδιάς της ομαδας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ καθολη την διαρκεια του αγωνα, επιστέγασμα της οποιας ηταν οι πολλές χαμένες βολες με highlight τις δυο συνεχόμενες με το σκορ 43 - 44 υπερ του ΚΙΒΕΡΙΟΥ 2 δευτερολεπτα πριν την ληξη του παιχνιδιου.

Το παιχνιδι ξεκινησε με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να προσπαθει να επιβαλει τον ρυθμο του στον αγωνα αλλα το ΚΙΒΕΡΙ με σφιχτη αμυνα και γρηγορες επιστροφες δεν τον αφησε να ξεφυγει με αποτελεσμα το 1ο δεκαλεπτο να ληγει υπερ του ΚΙΒΕΡΙΟΥ 10 - 9. Ισως το σκορ του δεκαλεπτου να ηταν και προμήνυμα του τι θα επακολουθούσε.

Η ιδια εικονα αγωνα συνεχιστηκε και στο δευτερο δεκαλεπτο με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να ανακάμπτει και να πηγαινει στα αποδυτήρια με 3 ποντους διαφορα 22 - 19 (2ο δεκαλεπτο 13 - 9 για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ).

Το τριτο δεκαλεπτο ητανε ντέρμπι με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να μην μπορει να ανοιξει και αλλο την ψαλιδα του σκορ και το ΚΙΒΕΡΙ να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοης, με αποτελεσμα το 3ο δεκαλεπτο να λήγει ισοπαλο 9 - 9 (31 - 28 σκορ για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ).    

Στο τελευταιο δεκαλεπτο και οι δυο ομαδες μπηκαν για την νικη αλλα μαλλον το ΚΙΒΕΡΙ την ηθελε περισοτερο. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν μπορούσε να ξεφυγει καθως ειχε μεγαλη νευρικοτητα και ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης στις κρισιμες στιγμες με αποτελεσμα το ΚΙΒΕΡΙ στα τελευταια δευτερολεπτα να καταφερει να ισοφαρισει και να προσπερασει με 1 ποντο απο κερδισμενο φαουλ (43 - 44). Στην τελευταία επιθεση του αγωνα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κερδιζει βολες στα 2 δευτερόλεπτα τις οποιες και χανει. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια και τα γνωριζετε...

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Κατσαρος): Γκουτζιουλης, Τοροφιας, Σμυρναιος, Σπυροπουλος (5), Κατσαρος, Βασιλοπουλος (2), Κουγιας (9), Μποζιονελος Π. (11), Ταρλης (2), Κοζιωτης (9), Μανος (5), Παπαηλιου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: κ.κ.ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ, ΤΣΙΡΑΜΑΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου